Nieuwe namen voor Glemmer Beach

Lemmer

Scrum, Traudes en Michelle David & The Gospel Sessions zijn toegevoegd aan de line-up voor Glemmer Beach. Deze artiesten treden vrijdag 31 augustus op. Al eerder maakte de organisatie bekend dat vrijdag de Nederlandse band Kensington voor de tweede keer het Glemmer Beach-podium betreedt.

De Nederlandse powerfolk-band Scrum bestaat voor de echte festivalliefhebbers uit bekende gezichten. Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren.

De upcoming band Traudes staat klaar om Nederland te veroveren en ook de Glemmer Beach bezoekers op de vrijdagavond. De hiphopband Traudes zoekt de grens op tussen hiphop en (elektronische) pop. De zevenkoppige band staat garant voor strakke beats, sterke teksten en een overtuigende groovy liveshow. Met een energieke show zet de band elk podium op zijn kop.

Michelle David & The Gospel Sessions, dit jaar onder anderen op Pinkpop, staan vrijdagavond 31 augustus op de bühne van Glemmer Beach. Michelle David & The Gospel Sessions gaan terug naar de essentie van de gospel en soul: de kracht van herhaling en groovende gitaren. Davids stem is onnavolgbaar, krachtig en galmt nog ver na ieder optreden na.

De vrijdag avond belooft een zeer populaire avond te worden, dat is te zien in de kaartverkoop. ‘Wij hopen deze avond dan ook uit te verkopen. Momenteel hebben we meer dan zestig procent van de vrijdagkaarten verkocht,’ aldus de organisatie van Glemmer Beach.

Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer, van 30 augustus tot en met 1 september. Bezoekers kunnen op blote voeten genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Tickets zijn te koop op www.glemmerbeach.nl of bij de Jumbo supermarkt in Lemmer.