Bunkertocht Trimunt voor Stichting Mont Ventoux

TRIMUNT

Een drietal prachtige wandeltochten worden op zaterdag 2 juni vanuit de bunkers bij de crossbaan op Trimunt georganiseerd.

Het gaat om unieke, zelf samengestelde routes door een omgeving vol bos, heide en coulissenlandschap met verschillende stempelposten. Er zijn routes van 5, 12.5 of 25 kilometer. Voor de kinderen zijn er bij de route van 5 kilometer leuke vragen en opdrachten bedacht.

Het startpunt is bij het clubhuis van Motorclub Marum (Bij het circuit van Trimunt). Bij dit start- en eindpunt is het ook mogelijk om even lekker te zitten en iets te eten of te drinken. Voor de kinderen is er een gratis springkussen aanwezig.

Starttijd: Tussen 9.00 uur en 11.00 uur voor alle afstanden. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per persoon. Kinderen tot en met jaar betalen €2,50.

Deze gelden komen geheel te goede aan de Stichting Mont Ventoux, groot verzet tegen kanker. Inschrijven is mogelijk via vvainactie@hotmail.com of via 06-46694413. Meer informatie via Facebook en www.grootverzettegenkanker.nl