Bios Drachten vertoont Rokjesdag op Ladies Night

DRACHTEN

Bios Drachten houdt op woensdag 9 maart een Ladies Night, dit keer met een voorpremière van de film Rokjesdag.

  Een Ladies Night is een avond speciaal voor vrouwen. Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers een welkomstdrankje. In de foyer staan verschillende stands vol mode, beauty en accessoires. Aansluitend is de voorpremière van de film Rokjesdag. Na afloop ontvangen de gasten een goodiebag mee naar huis om de avond compleet mee af te sluiten. De aanvang van deze avond is 19:00 uur, de film start om 20:00 uur. Rokjesdag Rokjesdag is de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis, gebaseerd op het werk van schrijver/columnist Martin Bril. Op Rokjesdag gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die, nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens (Manuel Broekman) heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin (Martijn Fischer) nog nooit is gelukt. Iris (Toprak Yacilner) is net verloofd, maar bereid om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt. Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle ruzie krijgen om één man lijkt de avond te ontsporen… Ondanks alles lijkt de avond voor iedereen op een speciale manier uit te pakken. Zelfs Rens dreigt verliefd te worden op de eigenzinnige Mika (Barbara Sloesen).

Auteur

Fokke Wester