Een nieuw gezicht bij Het Energieloket.com in Surhuisterveen

Drachten

 Met ingang van 1 november krijgt Het Energieloket.com een nieuw gezicht. Karst Hoekstra, inmiddels de derde generatie, heeft het stokje overgenomen van Sietze Hoekstra  en richt zich op de markt voor duurzame energie.

Het Energieloket adviseert en levert oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de nadruk zal liggen op zonne-energie. Zij doet dit in samenwerking met Hoekstra Installaties uit Surhuisterveen. Mensen kunnen bij Het Energieloket  terecht voor een duidelijke uitleg over energiebesparing en toepassingen van duurzame energie. Daarnaastis het installeren van solarsystemen een van de speerpunten van Het Energieloket. Toekomstvoorspellingen zijn dat in 2020 één op de acht huishoudens zijn stroom uit zonne-energie haalt. Als erkend SunNed-solarteur kan Het Energieloket doeltreffend inspringen op deze behoefte. SunNed is een samenwerkingsverband van installatiebedrijven, die samen voor 100% eigenaar zijn van het collectief. Vanwege de korte lijntjes met leveranciers en collectieve inkoop  kan het voordeel worden doorberekend aan de klanten. Het Energieloket staat voor persoonlijk contact en advies op maat. ,,Met Hoekstra Installaties als partner kunnen wij bogen op meer dan 25 jaar ervaring in zonne-energie. Voor elke situatie kunnen wij een uitgebreide analyse maken en de beste oplossing leveren. De redenen om voor zonne-energie te kiezen zijn voor de hand liggend: het is goed voor het milieu en het levert geld op!" Het Energieloket is gevestigd aan de Gedempte Vaart 36 in Surhuisterveen en op het internet: www.hetenergieloket.com, e-mail: info@hetenergieloket.com

Auteur

Redactie