Dopers lunchcafé met Pia Dijkstra

SURHUISTERVEEN - De Doopsgezinde kerk in Surhuisterveen biedt zondag 24 maart plaats aan een Dopers lunchcafé. Pia Dijkstra zal hier als speciale gast aanwezig zijn.

Pia Dijkstra, geboren in Franeker, ging na een carrière als journalist en televisiepresentatrice verder in de Nederlandse politiek. Zij is nu Tweede Kamerlid voor D66 en woordvoerder voor Volksgezondheid en medisch-ethische onderwerpen. Bekend is zij onder meer van de initiatiefwetsvoorstellen rond orgaandonatie en euthanasie.

Pia Dijkstra zal in dit Dopers lunchcafé vertellen over haar levensloop, haar innerlijk kompas, haar werk in de politiek en natuurlijk iets over haar belangrijke dossiers.

Het programma aan de Gedempte Vaart 25 begint met inloop met koffie om 10.30 uur. Om 11.00 uur start de lezing. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Van 12.30 tot 13.00 uur is er een gratis lunch waarvoor opgave middels een e-mail naar p.bolhuis@upcmail.nl gewenst is. Een vrijwillige bijdrage bij de uitgang wordt op prijs gesteld.