Klassiek homeopaat, magnetiseur en frequentie therapeut nu in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Klassiek Homeopaat Margriet van der Wal met praktijkadressen in Drachten en Leeuwarden heeft per 1 maart 2019 ook zitting in de praktijkruimte bij G&W Gezondheidsdrogist Helfrich in Surhuisterveen.

Margriet is naast klassiek homeopaat ook magnetiseur en frequentietherapeut. De behandelingen zijn zeer divers en voor alle lichamelijke en geestelijk klachten.

Margriet: ,,Ik scan uw lichaam en ik zoek daarbij naar de dieperliggende oorzaak van uw ziekzijn. Ik haal uw “verdwenen zelf” naar boven. Ik coach u in (on)bewuste processen van uw blauwdruk waardoor u weer helemaal in uw kracht komt te staan! Oorzaken van ziekzijn kunnen van zeer uiteenlopende aard zijn b.v. stress of trauma’s . Al deze oorzaken geven een verstoring in uw energiesystemen, met als gevolg ziek zijn.”

Margriet heeft veel mensen geholpen met klachten als pijnklachten, klachten aan gewrichten, spieren, organen, nek- en rug, maag, darm, stress, moe, overgang, depressie etc. Bij rouwverwerking komt er soms een overledene door. De specialisaties van Margriet zijn burn-out en de ziekte van Lyme.

Wilt u ook een behandeling ervaren? Maak dan een afspraak met Margriet op de locatie G&W Gezondheidsdrogist Helfrich, De Kolk 16 te Surhuisterveen. Dit kan iedere woensdag. Voor meer informatie: info@grietenij.nl of 06–20133274 of 0511–705006.

Vergoeding van de behandeling is mogelijk. Raadpleeg van te voren uw zorgverzekeraar. Doe ook de stress test en lees haar blogs op www.grietenij.nl en de informatieve facebook pagina van G & W Gezondheidsdrogist Helfrich.