Oude muziek blijft gouden formule Back to the 60’s & 70’s

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 9 maart kunnen in Surhuisterveen de voetjes weer van de vloer. Dan nemen de discjockeys in zalencentrum De Lantearne hun publiek weer mee terug in de tijd bij het muziekevenement Back to the 60’s & 70’s; dan is het weer tijd voor muziek uit de jaren zestig en zeventig, en uiteraard wordt er af en toe wel even uitstapje gemaakt naar de jaren tachtig en negentig.

Geen bands zoals Tribute to Abba en geen discoshows, maar gewoon een traditionele muziekavond met vinylplaten. “It wurdt gewoan wer in smûke Back to the 60’s & 70’s”, blikt Joop Numan alvast vooruit naar het muziekevenement. “De measte minsken komme dochs altyd noch foar de sfear, it dûnsjen op de muzyk en om gesellich wat te drinken.”

Luisteren naar en dansen op muziek uit het verleden blijft de gouden formule van het Feanster muziekfestijn. De sfeer van ‘die goeie ouwe tijd’ is altijd gezellig om te beleven, en net als als voorgaande jaren is dit weer volop aanwezig, belooft Numan. Kaarten voor het evenement zijn vanaf vrijdag 22 februari verkrijgbaar bij Intertoys Numan aan De Kolk in Surhuisterveen.