Jennifer Dijkstra in finale Miss Beauty of Friesland

HARKEMA - De in Harkema woonachtige Jennifer Dijkstra (18) staat op 14 april in de finale van Miss Beauty of Friesland in het Friese Congrescentrum te Drachten.

Samen met de andere finalisten van Miss Beauty of Friesland zet Jennifer in voor het goede doel: de LINDA.foundation.

LINDA.foundation helpt gezinnen die het financieel niet heel ruim hebben. Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen de finaliten hen een steuntje in de rug geven. 

Jennifer: ,,Voor het goede doel ga ik een aantal activteiten organiseren. Zou jij mij willen helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen of wil je meer informatie? Je kunt contact met mij opnemen via de e-mail: Jennifer.dijkstra@hotmail.nl. Daarnaast heeft Miss Beauty of Friesland een stemvoting. Ik heb mijn stemmen hard nodig. Zou jij op mij willen stemmen? Dat kan door middel van een sms (€1,10 per sms) naar 3010: Poll Friesland Jennifer. Graag wil ik de organisatie van Miss Beauty of Friesland heel erg bedanken voor deze kans. Achter de schermen zijn ze druk met ons bezig om ons klaar te stomen voor de finale."