In je Uppie: themagesprek over spijt in Surhuisterveen

Surhuisterveen - Up! houdt in samenwerking met KEaRN op 28 februari een In je Uppie gesprek in Surhuisterveen. Geïnteresseerden kunnen tussen 14.00 en 16.00 uur aanschuiven in de Lantearne. Er is gezorgd voor koffie en iets lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden.

„Soms loop je in je eentje te piekeren over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan. In je Uppie is een ontspannen themagesprek met leeftijdsgenoten, waarbij we het hebben over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun”, zegt de organisatie over het doel van de bijeenkomst.

Meer informatie is te verkrijgen bij Sietske van der Weg van KEaRN via 06-15370728 of sietske.vanderweg@kearn.nl of bij Ronnie Kroes, communicatie UP!, via 06-48178939 of ronnie@upinnederland.nl

Website: www.upinnederland.nl