Stertil op bezoek bij Koninklijk echtpaar

KOOTSTERTILLE - In november 2018 heeft Ulbe G. Bijlsma, CEO van de Stertil Group uit Kootstertille een uitnodiging ontvangen van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit koningin Máxima om vandaag, dinsdag 15 januari 2019 de Nieuwjaarsontvangst op het Koninklijk Paleis in Amsterdam bij te wonen.

Het Koninklijk paar ontvangt tijdens deze jaarlijkse traditie enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Dit jaar zijn er een aantal vertegenwoordigers van de Nederlandse maakindustrie uitgenodigd.

Bijlsma; "Stertil is een typisch Fries bedrijf; nuchter en met beide benen op de grond. Tegelijkertijd hebben we met onze merken Stertil-Dock Products en Stertil-Koni niet alleen in Nederland maar wereldwijd een vooraanstaande en zelfs leidende positie opgebouwd. Het voelt dan ook wel als een stuk erkenning om zo’n uitnodiging te ontvangen en daarmee ons bedrijf en de hele maakindustrie in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Dat maakt ons dan natuurlijk ook best trots."