Meezing pop-upkoor in Opende

OPENDE - Geinspireerd door de YouTube video’s van een Canadees pop-up koor wordt op 2 februari 2019 in Opende voor één keer een groot meezing pop-up koor samengesteld waar iedereen aan mee kan doen. Het Barontheater is besproken, de muzikanten en de dirigente zijn geregeld. Deelnemers zingen die avond liedjes van recent overleden popartiesten zoals Avicii, David Bowie, Lou Reed en Thé Lau.

Geinspireerd door de YouTube video’s van een Canadees pop-up koor wordt op 2 februari 2019 in Opende voor één keer een groot meezing pop-up koor samengesteld waar iedereen aan mee kan doen. Het Barontheater is besproken, de muzikanten en de dirigente zijn geregeld. Deelnemers zingen die avond liedjes van recent overleden popartiesten zoals Avicii, David Bowie, Lou Reed en Thé Lau.

De organisatoren zijn blij dat de artiesten/muzikanten Michiel Veenstra, Else van der Greft en Albert van der Tuin hun medewerking verlenen. Zij zingen mee en zorgen voor de muzikale begeleiding. De Maestro om het koor in goede banen te leiden voor deze avond is dirigente Lutske Pilat.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 Inloop

19.30 Starten met instuderen

21.00 Pauze

21.30 Starten Sing Zing Sjong

22.30 Afsluitend optreden van Michiel, Else en Albert.

Wie nog mee wil doen kan zich aanmelden om op 2 februari het grootste koor van Opende vormen. Het kaartje (€11,50) koop je via het Barontheater of op de Facebook pagina Sing Zing Sjong.