Samen breien en haken voor de LEGiOrun

GROOTEGAST - Het Handwerkcafé in Bibliotheek Grootegast opent vanaf 14 januari wekelijks op maandagmiddag van 14:00-16:00 haar deuren voor creatievelingen. Net als afgelopen jaar organiseren Bibliotheek Grootegast en LEGiO-run gezamenlijk dit Handwerkcafé. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er gezamenlijk gebreid en gehaakt. Jong of oud, iedereen die van handwerken houdt is welkom. Door samen bezig te zijn zijn deelnemers even gezellig de deur uit en bouw zij letterlijk mee aan iets moois voor de LEGiO-run in Grootegast.

Het Handwerkcafé in Bibliotheek Grootegast opent vanaf 14 januari wekelijks op maandagmiddag van 14:00-16:00 haar deuren voor creatievelingen. Net als afgelopen jaar organiseren Bibliotheek Grootegast en LEGiO-run gezamenlijk dit Handwerkcafé. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er gezamenlijk gebreid en gehaakt. Jong of oud, iedereen die van handwerken houdt is welkom. Door samen bezig te zijn zijn deelnemers even gezellig de deur uit en bouw zij letterlijk mee aan iets moois voor de LEGiO-run in Grootegast.

De LEGiO-run is meer dan alleen een hardloopevent. De organisatie wil verbinden. Vorig jaar werd een gehaakte en een gebreide Noppie gemaakt, die vervolgens op de route voor nog meer sfeer zorgde. Dit jaar is er een nieuwe Lego-handwerk uitdaging. Garen, brei- en haaknaalden zijn voor het Lego-project gratis aanwezig. Deze materialen worden mede mogelijk gemaakt door de Variatiekraam, gevestigd in de Bundelshop te Grootegast.

Tot en met maart 2019 is het Handwerkcafé wekelijks geopend om voor de LEGiO-run te breien en haken. Op 6 april zal het eindresultaat te zien zijn langs de route van de LEGiO-run.