Youth Alpha in Surhuisterveen

Surhuisterveen - De startavond van Youth Alpha wordt zondagavond 27 januari vanaf 18.00 uur gehouden in 'De Bining' (Gedempte Vaart 8).

De meeste jongeren kennen de naam Jezus, maar begrijpen ze ook waarom Hij geboren moest worden en waarom Hij stierf? En wie is de Heilige Geest? Gebeuren de wonderen van de Bijbel nog steeds, of was dat alleen iets van die tijd?

Het zijn belangrijke vragen voor ieder mens. Ook voor jongeren, vooral nu ze op een kruispunt in hun leven staan. Misschien weet je helemaal nog niet wie Jezus (voor jou) is. Misschien worstel je met geloven in God op school, in je studie of op je werk. Misschien heb je moeite met het vinden van christelijke vrienden. Of je wilt gewoon meer weten over God. Dan is Youth Alpha iets voor jou. Youth Alpha betekent tien gezellige avonden, die bestaan uit samen eten, het gezellig hebben, over God praten en chillen.

Wat betreft de deelnemers: alle jongeren zijn welkom. Gelovig of niet-gelovig. Opgeven en informatie kan bij Jitske van der Wijk (06-27497410 – appen kan ook). Ook kan men op de startavond gewoon langskomen.