Spinder Stalinrichting gaat samenwerking aan met AJF

Harkema - Spinder Stalinrichting is sinds het najaar nieuwe sponsor van Agrarische Jongeren Friesland (AJF). In het jubileumjaar van AJF bezegelden beide partijen de samenwerking met een nieuw sponsorcontract.

Rudmer Hilverda namens Spinder en AJF-penningmeester Arjan Sinnige maakten de afspraken voor de samenwerking. Spinder ziet dat de jeugd de toekomst heeft. ,,Wij zijn blij dat zij willen stimuleren dat de agrarische jongeren in Friesland hun kennis kunnen vergroten”, aldus AJF penningmeester Arjan Sinnige. Met de bijdrage van Spinder kan AJF activiteiten organiseren waarbij de leden informatie krijgen over actuele ontwikkelingen en kansen voor de sector. Voor hen is dit een goede kans om de bekendheid te vergroten bij alle leden van AJF. Van dit sponsorbedrag is ook een bedrag naar het jubileumfeest van AJF gegaan

Spinder

In 1973 begon Tjip Spinder onder de naam Spinder Stalinrichting met de productie en verkoop van ligboxen en voerhekken. Wat begon als een bankwerkerij met een paar man, werd al snel een klein fabriekje en groeide uiteindelijk uit tot Spinder zoals we het nu kennen: een toonaangevend, geavanceerd productiebedrijf met een modern assortiment voor de hedendaagse melkveehouderij.