Feestelijke prijsuitreiking PV de Postjager

Harkema - Bij PV de Postjager uit Harkema werd onlangs de jaarlijkse prijsuitreiking en feestavond gehouden in het clublokaal.

Alle aanwezigen werden om ongeveer 20.00 uur welkom geheten door voorzitter J. Kuipers. Na het nuttigen van een kop koffie werden de generaalkampioenen gehuldigd. De generaalkampioenen zijn dit jaar geworden: 1. W. & S. Elzinga, tevens eerste AGW-kampioen, 2. J. Kuipers, 3. H. & A. Pitstra, 4. P. & H. vd Veen, 5. M. vd Veen.

Zij ontvingen allemaal een prijs in Delftsblauw uitgevoerd. Verder werden aan de hokkampioenen per tour nog diverse prijzen uitgereikt. Ook deze waren in Delftsblauw. Zoals elk jaar was er ook weer de traditionele bingo, waarbij iedereen regelmatig werd voorzien van een hapje en drankje. Het koude en warme buffet ontbrak niet op deze avond.

Bij de diverse touren waren ook prijzen gewonnen. Deze werden ook uitgereikt, inclusief de prijzen van de zogenaamde ‘koppelkoers’. Deze werden door J. Kuipers op zijn bekende wijze uitgereikt. De voorzitter sloot tegen middernacht het officiële gedeelte af. De Postjager kijkt terug op een geslaagde avond.