VDM Woningen zet jubilarissen in het zonnetje

drogeham - VDM Woningen in Drogeham organiseerde vrijdag 21 december de jaarafsluiting voor al haar medewerkers. Tijdens deze feestelijke afsluiting zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Eelke Hoogeboom, Jelle Jan Wijma en Wiebe Terpstra waren dit jaar alweer 25 jaar in dienst bij VDM Woningen.

Na een persoonlijke speech door de directie, Jan van der Meer en Kees Buitenwerf, werd ingezoomd op het vakmanschap en al die waardevolle ervaring die de jubilarissen elke dag weer met zich meenemen en in de praktijk brengen binnen VDM Woningen.

Medewerkers met veel dienstjaren zijn kostbaar voor VDM Woningen. Directeur Jan van Der Meer geeft aan: “door het binden van de medewerkers aan de organisatie kunnen wij de jarenlange kennis en ervaring met het unieke VDM bouwsysteem vasthouden.

VDM Woningen heeft momenteel ruim 160 medewerkers in dienst. Door de stijgende belangstelling vanuit de markt richting nieuwbouwwoningen heeft de organisatie dit jaar maar liefst circa 15 nieuwe medewerkers mogen begroeten. VDM Woningen bouwde dit jaar 175 woningen, dit waren ruim 40 woningen meer dan het jaar ervoor.