Trainer Jacob Russchen verlengt bij Surhuisterveen

Surhuisterveen - Voetbalvereniging Surhuisterveen en trainer Jacob Russchen gaan met elkaar verder.

Bijna alle spelers van Surhuisterveen hebben toegezegd ook het volgende seizoen voor de hoofdmacht van de Feanster zondagclub te willen uitkomen. Voor het bestuur was dit reden om, na overleg met de spelers van de eerste selectie, trainer Jacob Russchen ook voor het volgende seizoen te contracteren. Leider Douwe Fokkinga en grensrechter Ritske van der Meer blijven tot grote blijdschap van het bestuur eveneens verbonden aan het eerste elftal.

Niet alleen bij het eerste elftal heeft Surhuisterveen het goed voor elkaar. Ook de tweede selectie onder leiding van Sjoerd Veenstra en Willem Jan Snoek als trainers en Sjuk Veenstra als leider blijft geheel intact. De trainingsopkomst is in jaren niet zo goed geweest en dat straalt af op het plezier van de mannen van het tweede.

Het derde elftal onder leiding van Anne van Houten en Gerrit Alma draait als een trein en is momenteel met een aantal aanvullingen uit de jeugd de trotse koploper in hun klasse. Ook deze mannen spelen met veel plezier hun wedstrijden op de zondagmorgen.