Verliezend OKO/BIES mist wederom scherpte

Enschede - Zondag stonden de laatste wedstrijden van het jaar op het programma. OKO/BIES reisde af naar Enschede om te spelen tegen EKC Nääs. Dat leverde een nederlaag op: 22-17.

Na het verlies van vorige week tegen Rodenburg, wisten de spelers van OKO/BIES dat ze iets recht te zetten hadden. OKO begon scherp aan de wedstrijd tegen EKC Nääs. Annemarie Mijnheer wist het vlaggenschip op voorsprong te brengen door een vrije bal. De thuisploeg had hier gelijk een antwoord op.

De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Door onder andere mooie schoten van Jessica Klunder en Rianne Snip wist OKO/BIES steeds de voorsprong te pakken. De spelers deden er nog een schepje boven op en Alle Harm de Jong en Ruud van Schuppen zorgden ervoor dat de ploeg uitliep naar een stand van 6-11. EKC Nääs wist de korf vlak voor rust nog te vinden. Uiteindelijk werd met een stand van 9-11 de kleedkamers opgezocht.

De thuisploeg kwam scherp uit de kleedkamers en pakte gelijk een voorsprong van 13-11. Het werd al snel duidelijk dat OKO/BIES moeite had om weer op voorsprong te komen. Al snel kwam de ploeg 18-14 achter. Arjen Sijbesma wist door een afstandsschot de stand op 18-15 brengen. Helaas was de wedstrijd op dit moment al gespeeld. Met een 22-17 moesten de spelers van OKO/Bies de punten in Enschede laten liggen.

De selectie heeft een paar weken vakantie, OKO/BIES speelt zondag 13 januari thuis tegen SIOS om 14.30 uur.