Korfbalvereniging It Fean zoekt oud-leden

Korfbalvereniging It Fean bestaat in juni 60 jaar en organiseert ter ere van dit juileum diverse activiteiten. Een daarvan is een reünie. Hiervoor is de vereniging op zoek naar oud-leden.

De reünie is voor de vereniging een belangrijk onderdeel van het activiteitenprogramma. Leden en oud-leden zijn 16 juni tussen 15.00 en 17.30 uur welkom een praatje te maken en herinneringen op te halen uit de bestaansgeschiedenis van de korfbalclub.

Niet alle oud-leden zijn volgens de organisatie makkelijk op te sporen en daarom doet de vereniging een oproep: ‘Wij zijn op zoek naar oud-leden die bij onze reünie aanwezig willen zijn. Zij kunnen een mail sturen naar jubileum@itfean.nl of een brief sturen naar H. de Vries, Koarstmoas 7, 9231NC Surhuisterveen. Het vermelden van de naam, woonplaats en contactgegevens zijn hierbij handig’, laat voorzitter Henk de Vries weten.

De reünie vindt plaats bij de Ynrinner aan It Ketting 13 in Surhuisterveen. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en er is mogelijkheid om een balletje te gooien. Het om de beurt schieten op twee korven wordt ‘Tienen’ genoemd en ook hiervoor kunnen de deelnemers zich opgeven via de mail of per post. De verstrekte gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na de reünie vernietigd.

Na de reünie, rond 18.00 uur, begint de seizoensafsluiting. Met een barbecue en muziek neemt de vereniging op feestelijke wijze afscheid van het korfbalseizoen 2017-2018. Hieraan zijn kosten verbonden. De kosten voor de jeugd (t/m 16 jaar) zijn 4,95 euro en de kosten voor volwassenen zijn 8,95 euro. Oud-leden die hieraan willen meedoen, kunnen dit ook doorgeven via de email of per brief.