Maak kennis met tennis op Open Dag bij TSO Surhuisterveen

Surhuisterveen - Tennisvereniging TSO uit Surhuisterveen houdt komende zaterdag - 24 maart - de jaarlijkse Open Dag. Dit betekent een sfeervolle dag met diverse activiteiten, waarbij plezier en sportiviteit hoog in het vaandel staan, aldus de vereniging.

,,TSO is een gezellige vereniging met vijf prachtige all-weather banen en een uitstekende accommodatie, waar zowel de recreatieve als de competitieve tennisspeler zich thuisvoelt”, zo laat de Feanster tennisclub weten. Tijdens de Open Dag worden er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder gratis proeflessen voor iedereen, van jong tot oud, die graag wil kennismaken met tennis. Deze lessen beginnen om 11.00 uur en worden verzorgd door tennisleraar Niels de Haan van Sportschool De Haan uit Drachten.

Naast de Open Dag biedt TSO voor zowel de jeugd als senioren een ‘Maak Kennis Met Tennis Pakket’ aan. Dit pakket bestaat voor de junioren uit tien kennismakingslessen en voor senioren uit vier lessen. Er is nog geen verplichting tot het verenigingslidmaatschap. Speciaal voor jeugdleden biedt TSO bij het ‘Maak Kennis Met Tennis’-lespakket een gratis lidmaatschap aan, waardoor er dit jaar (tot 31 december) kan worden deelgenomen aan de jeugdactiviteiten van TSO.

Wil je ook kennismaken met tennis? Kom gerust langs tijdens onze Open Dag, zo luidt de uitnodiging van TSO.