WSBF wint brons bij de Topsport Acrogym

Den Bosch - WSBF was afgelopen zondag in Den Bosch voor de tweede plaatsingswedstrijd voor de A-lijn pupillen. Dit is het hoogste niveau binnen de acrogym.

Dit seizoen zijn er twee WSBF-teams die uitkomen op dit niveau. Beide teams hadden tijdens de eerste plaatsingswedstrijd al ruimschoots de limiet voor deelname aan het Nederlands kampioenschap gehaald.

Het trio Inge Stienstra, Hannah Westhof en Xiao Mei Harms moest van beide teams de spits afbijten. De dames straalden op de vloer en hun oefening werd beloond met een mooi puntentotaal van 24.450. Deze eindscore was goed genoeg voor een vierde plaats in een zwaar deelnemersveld van twaalf teams.

Later was het de beurt aan Irna van der Heide, Femke Pander en Kim Zuur. Hun doel was om de punten van de eerste wedstrijd te verbeteren en dat doel hebben ze ruimschoots gedaan met een mooie score van 24.550. Daarmee mochten ze een bronzen medaille in ontvangst nemen.

Gezien de trainingsintensiteit van WSBF is het een geweldige prestatie dat beide teams meedraaien in de top van Nederland.