Bazar v.v. 't Fean '58

Surhuisterveen - De jaarlijkse bazar vindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 april plaats in het clubhuis van v.v. 't Fean '58.

Net als voorgaande jaren staat de vrijdagavond in het teken van de jeugd. Voor de jeugd is er de mogelijkheid om een spelkaart te kopen waarmee ze meerdere spelletjes kunnen spelen, daarnaast ontvangen ze twee plankjes voor het bekende Rad van Avontuur.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de opzet voor de zaterdagavond veranderd. Zo zijn er een aantal nieuwe spellen waarbij je het op kan nemen tegen bijvoorbeeld je vrienden of teamgenoten. Trap jij op de bierfietsen het snelst en heb jij het glas bier als eerste leeg? Of raad jij het antwoord van één van de quizvragen en ga jij er met de hoofdprijs vandoor? Ga de uitdaging aan!

Uiteraard kunt u onder het genot van een hapje en een drankje op beide avonden uw geluk ook beproeven bij het Rad van Avontuur. Ook zal er dit jaar op de zaterdagavond live muziek in het clubhuis aanwezig zijn.

Op de vrijdagavond zal de bazar avond beginnen om half zeven. Op de zaterdagavond trappen we een uurtje later af en zal de bazar aanvangen om half acht.