Fancy fair bij VO Surhuisterveen voor ‘Alpe d’HuZes’

Surhuisterveen - Twee docenten en twee leerlingen van VO Surhuisterveen gaan begin juni de Alpe d’Huez beklimmen in het kader van de KWF kankerbestrijdingsactie ‘Alpe d’HuZes’. 

Deze actie wordt gevoerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar mogelijkheden tot de genezing van kanker. Dit doen zij samen met andere collega’s en leerlingen van openbare scholengemeenschap Singelland. 

Fancy fair

Om zo veel mogelijk sponsorgeld binnen te halen organiseert houdt VO Surhuisterveen op 18 april een fancy fair. De deuren van de school op Langelaan 18 in Surhuisterveen zijn geopend van 14.30 tot 18.30 uur. Een verloting, een rommelmarkt, ritjes op een pony, schminken; het is een greep uit de vele activiteiten. Ypie’s Catering is aanwezig met een speciale fancy fair- aanbieding. 

Sponsoring gezocht

Om dit alles tot een succes te brengen hebben we u nodig, zo laat VO Surhuisterveen weten. ,,Voor de verloting zijn we op zoek naar prijzen. Mocht u een prijs willen sponsoren dan horen we dat graag. Ook voor de rommelmarkt hebben we spullen nodig.”

Heeft u iets voor de verloting, rommelmarkt of kunt op een andere manier iets bijdragen aan deze middag neem dan contact op met h.blom@singelland.nl. Op Facebook en Instagram volgt binnenkort meer informatie over de fancy fair, die op 18 april van 14.30 tot 18.30 uur wordt gehouden. VO Surhuisterveen hoopt op een grote opkomst. ,,Hoe meer mensen, hoe groter de opbrengst voor het goede doel.”