Opende verliest doordeweekse wedstrijd van ODV

Opende - Na een belabberde eerste helft en een enerverende tweede helft is Opende er dinsdag niet in geslaagd om (definitief) de onderste regionen van de vierde klasse C te verlaten. Het thuisduel tegen ODV ging met 2-3 verloren.

In een eerste helft die vol stond van fouten aan Peender zijde waren het Robin Kiers en David Veninga van ODV die beiden prachtig doel wisten te treffen. Het ‘waar zijn we nu allemaal mee bezig’ na een half uur van leider Benno Oosterbaan van Opende zegde wat dat betreft voldoende over de eerste helft.

In de tweede helft kwam onder aanvoering van Jarno Westerhof en met Arjan van der Wal in de gelederen een herboren vv Opende uit de kleedboxen. Gesteund door het weer manmachtig aanwezige thuispubliek werd de achtervolging ingezet.

Opende wist middels een fantastische treffer van Westerhof de ‘Anschlusstreffer’ te produceren. ODV trof meteen hierna weer doel. De treffer van Michel van der Werf leek een beslissende.

In de absolute slotfase van de partij scoorde invaller Edwin Elzinga nog en werd het ook nog even billenknijpen voor ODV. Opende kwam de slechte eerste helft echter niet helemaal ten boven en verloor met 2-3.

Voor Opende is er geen tijd om bij de pakken neer te zitten. Zaterdag is er wederom een thuiswedstrijd. Dan wacht het fysieke ASC uit Augustinusga/Surhuizum om 14.30 uur.

Aantal toeschouwers: 143. Peender Man of the match: Jarno Westerhof