Vijf jubilarissen bij Bicycle Showband Crescendo

Opende - Tijdens de jaarlijks terugkerende ledenvergadering van Bicycle Showband Crescendo werd een vijftal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Elk jaar is het weer afwachten wie er een speldje of ander aandenken in ontvangst mag nemen. Deze keer konden drie leden worden verblijd met hun 25-jarig en twee leden met hun 40-jarig muzikantschap.

Het in het zonnetje zetten van jubilarissen is iets wat steevast plaatsvindt na het formele gedeelte van de vergadering. Ingeleid door een korte geschiedenis of anekdote over het betreffende lid, mogen de bloemen in ontvangst worden genomen.

Leden mogen zelf beslissen of zij een speldje van de bond of een ander aandenken krijgen. In dit geval is er gekozen voor een spiegel met een gegraveerd logo van Crescendo en het bespeelde instrument van het betreffende lid.

Via deze weg willen wij als vereniging nogmaals onze ongelofelijke waardering uitspreken voor de tomeloze inzet van deze vijf leden. Hopelijk zullen er nog vele jaren volgen zowel als spelend lid als ook in alle andere functies die binnen Crescendo worden bekleed.