Schitterende goals bij Surhuisterveen tegen De Wilper Boys

De Wilp - De Wilper Boys – Surhuisterveen is al jaren een wedstrijd die op het scherpst van de snede wordt uitgevochten. De Feansters trokken deze keer aan het langste eind: 1-3.

Beide ploegen startten met offensieve bedoelingen. Al na de eerste aanval schoot De Wilper Boys hoog over en knalde Surhuisterveen op de paal.

In een rommelige eerste helft was De Wilper Boys iets meer in balbezit, maar Surhuisterveen-doelman Leon van Dijk stond steeds op de juiste plek om gevaar te verijdelen.

Na de pauze vonden er in de Feanster ploeg een paar veranderingen plaats. Sjoerd Veenstra bleef geblesseerd in de kleedkamer achter en Wierd Hamstra

kwam als linksback te spelen. Net als vorige week ging Robert Jan Vos naar het middenveld. Hierdoor ging Bart Cazemier naar de voorhoede en plotseling begon het te lopen bij Surhuisterveen.

Na een voorzet vanaf links kwam de bal voor de voeten van Joeri Feenstra en met een geweldige knal stond de 0-1 op het scorebord. Maar hierbij was het voor Feenstra en Surhuisterveen nog niet voorbij. Een schitterende voorzet vanaf de linkerkant van Bart Bosgra viel precies op het hoofd van de kleinste man op het veld: 0-2.

Na een heerlijke dieptepass van opnieuw Bosgra tekende Bart Cazemier korte tijd later voor de derde treffer en was het duel beslist. De Wilper Boys wist na een kleine onachtzaamheid de eer te redden, zodat Surhuisterveen met een 1-3 overwinning van het veld stapte.

Bakkeveen komt zondag op bezoek in Surhuisterveen, dat nog steeds mogelijkheden heeft om de nacompetitie te bereiken.