Opening zwemseizoen en Vrijmarkt 2018

Surhuisterveen - Zwembad Wettervlecke Surhuisterveen gooit de deuren van het seizoen 2018 weer open op vrijdag 27 april: Koningsdag. Vanaf 10.00 uur kunnen de eerste zwemmers een lekkere duik nemen in het Feanster bad.

De vrijwilligers, kort geleden benoemd tot Feansters van het Jaar door Plaatselijk Belang Surhuisterveen, zijn druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Ze zijn er zeker van dat het ook dit jaar weer gaat lukken.

Het zwemseizoen kent weer vele activiteiten dus kom gerust even langs om een kijkje te nemen en je te laten bijpraten. Naast het zwemmen is er in en rondom het zwembad weer de bekende Feanster Vrijmarkt. Vanaf woensdag morgen 07.00 uur mogen de perkjes weer worden uitgezet. Eerder geplaatste afzettingen zullen i.v.m. de laatste maaibeurt worden verwijderd. Snack en eetgelegenheden zijn weer helemaal volgeboekt. Honderden verkopers hebben allemaal de eigen zolder en garages leeggehaald en gaan proberen hun waardevolle spulletjes op de markt te verkopen. Het vinden van echte koopjes is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Duo Melody uit Kootstertille, tijdens de markt te boeken voor feesten en partijen, is uiteraard ook weer van de partij. Voor de negentiende keer is dit duo aanwezig op de Vrijmarkt. Met muziek voor jong en oud geeft het duo Epie en Geertje oftewel duo Melody extra kleur en fleur aan de Feanster Vrijmarkt. Voor wie nog meer informatie wil kan via zwembad Wettervlecke contact opnemen met Bonne Helfrich. Opening zwembad en Vrijmarkt op Koningsdag een dag die je niet wilt missen.