Gevraagd: Talent op het podium in Surhuisterveen

Surhuisterveen - Surhuisterveen staat zaterdag 19 mei bol van muziek. Dit jaar vindt alweer het vierde Survento Talentenpodium plaats. 

Op diverse podia - verdeeld over het Feanster centrum - zal muzikaal talent van zich laten horen. Naast enkele popbands van cultuurcentrum De Wâldsang zullen diverse solisten op gaan treden.

Violisten, gitaristen, drummers, blazers en zangers op diverse niveaus zijn te beluisteren bij It Stee foar Iters en Drinkers, B&G food & lifestyle en bij De Dikke Draai. Bij De Dikke Draai worden naast het podium diverse andere activiteiten gehouden door de ondernemers van de Gedempte Vaart.

Naast de leerlingen van het cultuurcentrum zullen ook enkele bekende namen hun opwachting maken. De Lauwersband zal optreden en ook doen de bigband van De Wâldsang en het duo Sequence uit Surhuisterveen mee. Albert van der Tuin was vorig jaar de rode draad en na zijn succesvolle optredens komt hij wellicht ook dit jaar weer langs.

Het belooft dan ook weer een geweldig evenement te worden met rond de vijftien acts. ,,We kunnen natuurlijk wel meer ‘artiesten’ plaatsen. Dus wil je meedoen, meld je dan nog snel aan”, zo stelt de organisatie van het Survento Talentenpodium.

Het Survento Talentenpodium begint om 13.00 uur bij It Stee foar Iters en Drinkers waarna er een doorlopend programma is te zien bij de drie podia. De afsluiting staat rond 16.30 uur bij It Stee gepland.

Mocht je ook graag - alleen of met een groep/band - mee willen doen aan het open podium; aanmelden kan tot 5 mei aanstaande. Dit kan door een mailtje te sturen naar surventoevents@gmail.com. Ook kun je contact opnemen via de Facebook pagina www.facebook.com/talentenpodium of bel even met Hans Postma, 06-50879215.