Garageverkoop Grootegast: 58 deelnemers - update -

GROOTEGAST - De garageverkoop in Grootegast vindt traditiegetrouw op de eerste zaterdag in juni plaats. De vijfde editie wordt op 1 juni van 9.00 tot 16.00 uur georganiseerd.

Ook dit jaar leeft de garageverkoop weer enorm in Grootegast. Initiator Frouwke geeft aan: ,,We brengen altijd de posters langs. Elk jaar krijgen we weer een paar vragen of wij het adres niet vergeten zijn. Dat is natuurlijk niet zo, maar dan zijn we nog niet aan dat adres toegekomen. Mensen staan namelijk te springen om de deelnameposter. Maar elk bezoekje gaat meestal ook gepaard met een gezellig praatje over hoeveel zin ze er in hebben. Dus dan kost het  bezorgen nog wel wat tijd voordat wij klaar zijn. En dat vinden wij extra leuk aan de garageverkoop."

Alleen de deelnemers met een oranje 'deelname-poster' zijn officiële verkopers. Op zaterdag 1 juni zullen alle deelnemers ervoor zorgen dat ze goed te vinden zijn, door de vlag uit te hangen, extra routeborden te plaatsen, vlaggetjes op te hangen etc. Frony zegt: ,,Dit is iets waar wij ons altijd op verheugen. Zo leuk om te zien hoe gezellig het dan weer in ons dorp aan het worden is."

Het zal weer een hele gezellige dag worden. Bekijk alle deelnemers op: www.garageverkoopgrootegast.weebly.com.