Aanmelden voor garageverkoop Grootegast

Grootegast - De garageverkoop in Grootegast vindt traditiegetrouw op de eerste zaterdag in juni plaats. De vierde editie wordt op 2 juni van 9.00 tot 16.00 uur gehouden en de aanmelding is reeds geopend.

Iedereen in het dorp Grootegast mag deelnemen.

Lekker vanaf de eigen oprit, garage of tuin verkopen. Ruim de kasten op, bekijk wat er nog op zolder en in de garage ligt waar toch niets mee gebeurd en doe mee. Ook hobbyisten mogen mee doen om hun eigen gemaakte materialen verkopen. De organisatie hoopt dat er weer vijftig, zestig of misschien wel meer dan zeventig deelnemende garages zullen zijn.

Deelname kost €5,-. Door dit bedrag te betalen, maakt u deel uit van de vergunning tot verkopen op zaterdag 2 juni 2018. Initiatiefneemster Frouwke geeft aan: ,,Elk jaar vragen wij voor de deelnemers de vergunning aan. Zodra de inschrijftermijn gesloten is, geven wij de deelnemende adressen door, zodat de veiligheidsinstanties de veiligheid kunnen inschatten. Het is daarom ook echt noodzakelijk om je op te geven. Wij (ik en Frony) regelen dan de rest.”

​Opgeven kan tot en met 20 mei via www.bit.ly/garagegrootegast18.