De Heideruters en Marruters maken indruk

Harkema/Eastermar - Amazones van De Heideruters uit Harkema en LR/PC de Marruters uit Eastermar imponeerden afgelopen week op diverse concoursen waaraan ze deelnamen.

Een afvaardiging van De Heideruters was donderdag op een concours in de HJC Manege van Tolbert. Hier reed Ciska Bakker met Flugel naar een eerste prijs in de klasse L.

Op hetzelfde concours werd Joke Bakker met Hugtens Hurricane vierde in de klasse L. Jayda Kailola reed met Legends Blue naar een eerste prijs in de klasse L én legde bovendien beslag op de eerste prijs in de klasse M.

Afgelopen zondag was deze combinatie ook aanwezig op een concours van paardensportvereniging Mazeppa. Kailola reed hier naar een eerste en een tweede prijs in de klasse L. Christina van der Tuin kwam ook op donderdag en zondag in actie. Met Highflyer reed ze naar een respectievelijk derde prijs en een vijfde prijs in de klasse B.

Ten slotte reed Heideruters Jade Bolhuis met Dorien naar twee eerste prijzen in de B-dressuur op het Mazeppa-concours.

Namens LR/PC de Marruters uit Eastermar deed Jolanda Kamstra in Oudega sm. mee aan een dressuurwedstrijd. Met haar paard Festertop won ze een eerste prijs in de L2-dressuur.