Friesland Pop Singer-songwriter contest in It Koartling

Buitenpost - Sociaal-cultureel centrum It Koartling in Buitenpost heeft een roemruchte geschiedenis als het om popmuziek gaat.

Daar is op een gegeven moment de klad ingekomen. Alle reden om samen met Friesland Pop en anderen te proberen om aanstormend en gevestigd talent (weer) een podium te geven.

Stichting Friesland Pop wil het Friese popklimaat verbeteren. De stichting ontwikkelt en onderhoudt de Friese pop-infrastructuur, ontwikkelt Fries talent, organiseert provinciaal overkoepelende evenementen zoals de Kleine Prijs van Fryslân en het Freeze Festival en informeert artiesten en lokale overheden over alles wat met pop, popcultuur en organisatie te maken heeft. Ook houdt Friesland Pop samen met Tresoar het provinciale poparchief bij.

Samen met sociaal-cultureel centrum It Koartling organiseert Friesland Pop dit jaar in Buitenpost diverse muziekevenementen. Waaronder de voorronde van de singer-songwriter contest, die op 9 juni wordt gehouden.

Dit is een jaarlijks terugkerende wedstrijd. Een contest voor talentvolle Singer-songwriters uit Friesland. Dit jaar krijgt de winnaar weer een opnamedag in studio Hitfabryk met coaching, een optreden op Troubadour Treffen én een optreden op Freeze Festival! Dus, ben of ken jij die talentvolle singer-songwriter?

Aanmelden kan tot maandag 21 mei via: info@frieslandpop.nl. Aanmelden kan met maximaal twee personen.