Speciale actiedag in Buitenpost voor Medair Wadloopexpeditie

Buitenpost - Op 23 juni gaat het Medair Wadloopexpeditie team de modder in voor Medair om geld in te zamelen voor de meest kwetsbare mensen in nood. 

Om hiervoor geld in te zamelen is er op zaterdag 2 juni een speciale actiedag. Van 10.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom bij de Fonteinkerk in Buitenpost, zo laat de organisatie van de actiedag weten. ,,Daar is buiten en binnen van alles te doen!”

De hele dag is het mogelijk om je oude spullen en/of speelgoed te verkopen. ,,Voor vijf euro krijg je een plek en de opbrengst van de kleedjesmarkt is voor jezelf. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je een workshop volgen waarbij je een woonketting maakt met  handletterteksten. Deelnemen kost 5 euro (vanaf 14 jaar).”

De kinderen vinden het vast leuk om geschminkt te worden en dat kan van 10.00 tot 12.00 uur. ,,Het schminken kost 2,50 euro. En heb je nog geen idee wat je dit jaar voor Vaderdag moet geven: laat een leuke foto maken tijdens deze dag . Dat kan tussen 11.00 en 12.00 uur.”

’s Middags is er om 13.00 uur een gezellige bingo met verrassende prijzen. Gevolgd door een veiling om 15.00 uur met unieke items, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers en gemeenteleden. ,,Heb jij ook nog iets voor de veiling. Laat het ons weten. Kom vooral even kijken want er valt genoeg te beleven.”

Natuurlijk  is er koffie met lekkers, een springkussen voor de kinderen, een grabbeljurk en voor de lekkere trek verkopen we broodjes hamburgers. ,,Vergeet ondertussen niet om je lege flessen in te leveren. Dit kan ook op de momenten dat de kerk open is. Er staat een speciale kar in de hal. Tot zaterdag 2 juni.”