Theaterspektakel Willem Bartel van der Kooi op 9 juni uitverkocht

Augustinusga - De voorstelling op zaterdag 9 juni van het theaterspektakel ‘Werom hjit Willem Bartel ‘Van der Kooi’’ is uitverkocht.

De kaarten gaan snel van de hand en ook op de vrijdagavond (8 juni) lijken de meer dan tachtig spelers en figuranten voor een vol huis te gaan spelen. Op dit moment is er nog een aantal kaarten te verkrijgen, zo laat de organiserende werkgroep Portraits & Paradise weten. 

Akkie Nicolai en de stagiaires Ilse Brandsma en Joukje Bekkema doen nog twee keer het postkantoor open, op maandag 4 juni en woensdag 6 juni. ,,Dat is écht nostalgie. Meer dan honderd mensen hebben het voor even weer geopende postkantoor aan de Geawei in Augustinusga bezocht. Mooie verhalen over vroeger deden de ronde: ‘Wist noch wol…’”.

Het belooft derhalve op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni een fantastisch spektakel te worden. ,,Locatietheater in de openlucht in een prachtige entourage”, aldus de organisatie. ,,Een unieke beleving in Augustinusga rondom het leven van portretschilder Willem Bartel van der Kooi. Meestal zit het publiek op de tribune en aanschouwt het geheel. Nu zijn ze onderdeel van de voorstelling.”

Nog geen kaarten? Wees er snel bij, zo is het advies. ,,Bij het theaterspektakel zelf zijn geen kaarten meer te verkrijgen. Bestel via WhatsApp door de naam en aantal kaarten vóór vrijdag 8 juni te appen naar 06 - 17515473.”