Online inschrijving Olde Wierdenloop tot en met 23 juni geopend

Opende - De Olde Wierdenloop staat traditiegetrouw gepland op de eerste zaterdag van juli. Dat is dit jaar 7 juli.

Het evenement wordt dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd en start/finish is wederom bij sporthal De Veste te Opende.

Het evenement waar ieder jaar tussen de 350 en 400 deelnemers starten, heeft de volgende vier afstanden om aan deel te nemen: de kidsrun van 1 km, de 6.3 km, de 10.3 km en de halve marathon (21,1 km).

Ook in 2018 staat er een wandelroute van circa 10 kilometer op het programma. De ‘Jilt Diijksheide’ is hierbij het middelpunt en bij partner ‘het Hof van Arcadia’ worden de deelnemers verzorgd met een kopje koffie en plakje cake.

Het evenement heeft een grote groep vrijwilligers en sponsoren, waar ook dit jaar weer een beroep op wordt gedaan. Zonder deze steun zou een evenement als De Olde Wierdenloop niet plaats kunnen vinden. Het bestuur waardeert dan ook deze vele (vrijwillige) krachten en sponsoren.

De Olde Wierdenloop werkt dit jaar samen met VVA, het Hof van Arcadia en Staatsbosbeheer. Ook is SV Friesland sinds jaar en dag partner van de loop. Daardoor is de organisatie van de Olde Wierdenloop tot in de puntjes geregeld.

Voor meer informatie en de voorinschrijving: kijk op www.oldewierdenloop.nl