Reuzenleuke actie jarige Hanijdro Drogeham met cruise als hoofdprijs

Drogeham - Middenstandsvereniging Hanijdro uit Drogeham bestaat tachtig jaar.

Hanijdro wil - natuurlijk - iets leuks met dit jubileum doen. Met een knipoog naar Culturele Hoofdstad Leeuwarden, waar deze zomer reuzen op bezoek komen, houdt de Drogehamster middenstand een reuzenleuke actie met als hoofdprijs een mini-cruise naar Kopenhagen. Deze wordt geheel verzorgd door Dalstra Reizen.

Op zaterdag 30 juni start deze actie en deze duurt tot en met zaterdag 7 juli. Iedere klant  krijgt bij de besteding van tien euro een kanskaart (de eerste zelfs al vanaf vijf euro). Naast de hoofdprijs maakt het winkelend publiek nog kans op drie Hanijdro-cheques ter waarde van vijftig euro.

Deelnemers aan deze actie zijn Hartholt Bloemenwinkel, Baggy Choice Mode, Bakkerij Van der Bijl, Groene Vakwinkel De Leijen, Verfwinkel Nicolai, Spar Bruggeman en Drogisterij De Prijsstamper. Natuurlijk zijn er van 30 juni tot en met 7 juli veel aanbiedingen en acties bij de deelnemers, zo laat Hanijdro weten.

Op woensdag 4 juli is er een extra actie met heel veel korting en aanbiedingen. Maak op deze dag een rondje Drogeham, luidt de uitnodiging van de Drogehamster ondernemers. Bij Bloemenwinkel Hartholt kunnen via het trekken van lootjes uit de roosjesboom leuke prijzen worden gewonnen, zoals korting, cadeaubonnen of boeketjes.

Bij Baggy Choice Mode is er ‘extra korting trekken’. ,,Sla nu voordelig uw zomermode in.” Bij Bakkerij Van der Bijl is er een draaiend rad op woensdag bij besteding vanaf vijf euro. Tevens is het er lekkere miniroombroodjes proeven en de grote roombroodjes zijn in de aanbieding. Let op: Bakkerij Van der Bijl is woensdag 4 juli de hele dag open. Bij Nicolai Verf kan er eveneens flink voordeel worden gescoord. De kleur van de kwast bepaalt de hoogte van de kortingen, die tussen de vijf en dertig procent bedragen.

Spar Bruggeman houdt van 30 juni tot en met 7 juli vleesacties met het lekkere vlees van slager Otte. Bij Groene Vakwinkel De Leijen kan op woensdag 4 juli veel korting worden gescoord door middel van enveloptrekken. De consument wacht vijf tot dertig procent korting op alle producten, uitgezonderd diervoeders.

Drogisterij De Prijsstamper is het de gehele woensdag ‘dobbel u rijk’ met kortingen van tien tot dertig procent op het gehele assortiment. ,,Dus kom naar Drogeham en laat u verwennen en verrassen.”