Medailles voor turnsters WSBF op Fries Kampioenschap meerkamp

Joure - Leden van gymnastiekvereniging WSBF uit Surhuisterveen kwamen zaterdag in Joure in actie bij het Fries Kampioenschap meerkamp. 

In de eerste ronde lieten Xiao Mei Harms (pupil 1 N3), Kaylen Arends en Tess de Vries (beide instap N3) wederom prachtige oefeningen zien. Dit resulteerde in drie podiumplaatsen.

Zowel Xiao Mei Harms als Tess de Vries werden derde op deze laatste wedstrijd van het seizoen. Kaylen Arends mocht de hoogste trede van het ereschavot beklimmen en werd Fries kampioen.

In de derde ronde was het de beurt aan Yara de Jong (senior F) en ze turnde een goede wedstrijd met ook deze keer weer een uitstekende vloeroefening. Alleen haar brugoefening wilde deze keer niet lukken. Yara de Jong eindigde op de vijftiende plaats. 

De laatste ronde van de dag én van het seizoen was voor Jiska Batema en Femke Pander (junior D). Jiska Batema turnde een mooie, stabiele wedstrijd en werd hiermee vijfde. Femke Pander liet verbetering zien op met name de vloer. De brugoefening bleek echter een struikelblok te zijn. Femke Pander werd zesde in het eindklassement.