Kindershow ‘Anders met Sander’ op Torenplein Surhuisterveen

Surhuisterveen - Tijdens het Pleinfeest Surhuisterveen van 6,7 en 8 juli staat er voor de kinderen op zaterdagmiddag 7 juli een topact op het programma. Met een doldwaze en komische show komt ras entertainer Sander naar het Torenplein in Surhuisterveen. 

Alle kinderen uit Surhuisterveen en wijde omgeving worden van harte uitgenodigd voor dit gratis spektakel.

Sander is al twaalf jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze kindershow - ‘Anders met Sander ‘onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan.

De voorstelling biedt een gevarieerd en interactief programma. Verbluffende goocheltrucs, een unieke buikspreek act en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld met leuke en herkenbare meezing liedjes.

Sander weet als geen ander hoe hij op de interesse van kinderen moet inspelen. Zijn show zal dan ook zeker tot de verbeelding van menig kind spreken, is de verwachting.

De organisatie - de Feanster horeca en de PromotieCommissie Surhuisterveen (PCS) - rekenen op een grote opkomst tijdens dit geweldige kinderfeest op het (Toren)Plein. De show start om 14.00 uur. ,,Kom op tijd, want vol=vol.”