Feanster zwembad Wettervlecke in de ban van sponsoractie

Surhuisterveen - Het personeel van zwembad Wettervlecke in Surhuisterveen is in de ban van de 11 baantjes/euro-actie die vrijdag 13 juli zijn beslag krijgt. 

De deelnemers zorgen voor minimaal € 11 sponsorgeld en zwemmen hiervoor 11 baantjes in het Feanster bad. Deze actie staat in het teken van de poging van Olympisch kampioen Maarten van der Weijden om de elf-stedentocht te gaan zwemmen op 17 en 18 augustus. De opbrengst gaat naar het goede doel: de strijd tegen kanker. 

Brengt de actie meer dan duizend euro op, dan mag er een deelnemer vijfhonderd meter meezwemmen met Maarten van der Weijden tijdens de enorme uitdaging die Elfstedentocht heet. Er zijn al diverse zwemmers/sters die hebben aangegeven dat ze dolgraag aan deze zwemactie mee willen doen. 

Op vrijdag 13 juli vanaf half acht barst dit sponsorzwemmen-evenement in Wettervlecke los. Het personeel is druk bezig om het Feanster bad om te toveren tot een superlocatie met veel deelnemers, veel bezoekers en hopelijk een grote opbrengst.