Al 50.000 bezoekers voor zwembad Wettervlecke

Surhuisterveen - Zwembad Wettervlecke in Surhuisterveen heeft donderdagmiddag de 50.000ste bezoeker van het seizoen verwelkomd.

Bijna de hele familie Nijboer uit Boelenslaan kwam rond 14.00 uur rustig het Feanster binnenstappen om even lekker te gaan zwemmen. Groot was de verrassing toen bleek dat Dewi Nijboer de 50.000ste bezoeker van zwembad Wettervlecke was geworden.

Uit handen van voorzitter Joop Numan van Wettervlecke en ondersteund door de aanwezige badmeesters Johan Hut, Anneke Jonker, Sanne Huizing en Bonne Helfrich kreeg Dewi Nijboer de bloemen en een seizoenkaart voor het volgende seizoen. 

Dit viel bij de familie Nijboer bijzonder in de smaak want ze zijn regelmatige bezoekers van het Feanster bad. Dewi Nijboer is druk bezig met het behalen van haar B-diploma en ze geeft aan dat ze ‘ook gek is op vrij zwemmen’. 

Met de geweldige temperaturen van dit moment het ook geen wonder dat zwembad Wettervlecke reeds eind juli de 50.000ste bezoeker binnen haar poorten heeft gekregen. Vorig jaar werd deze mijlpaal pas op 30 augustus bereikt. Het is een ongekend aantal bezoekers in heel korte tijd, aldus Wettervlecke. ,,Dit belooft nog wat met het aanhouden van dit weertype de eerstvolgende dagen.”