Geslaagd feestweektoernooi op tennisbanen Buitenpost

Buitenpost - Tennisvereniging Buitenpost heeft zaterdag 28 juli een toernooi gehouden voor alle leden. Het Kapenga-feestweekweektoernooi werd een geslaagde happening.

Wat enkele jaren terug als nieuw initiatief werd opgestart door Anneke Paauw en Ymkje van der Schaaf, is door het bestuur voortgezet. Wel was men bang dat het toernooi door de hoge temperaturen geen doorgang kon vinden. De weergoden waren de Buitenposter tennisclub evenwel goed gezind. Een verkoelend buitje zorgde voor aangename tennistemperaturen.

Er werden ’s middags diverse dubbelwedstrijden gespeeld waarbij de gezelligheid voorop stond. Tussendoor waren er de nodige versnaperingen. Aan het eind van de middag werd er afgesloten met een heerlijk buffet, verzorgd door de Pyramide.

De organisatie van deze dag was in uitstekende handen van Marjolein Schraag en Liesbeth van der Heide. Leuk was ook dat er onder de bezoekers twee ereleden waren die een kijkje kwamen nemen. Het bestuur van Tennisvereniging Buitenpost hoopt ook in de komende jaren op deze manier tijdens de feestweek een toernooi te kunnen blijven organiseren.