Bijdrage Rabobank voor verbouw van kantine SC Twijzel

Twijzel - Het project van SC Twijzel heeft een bijdrage gekregen vanuit het Fonds Coöperatief Dividend van Rabobank Drachten Friesland Oost. De bijdrage wordt ingezet voor verbouw van de kantine en verdere ontwikkeling van de voetbalvereniging.

Het doel van de voetbalvereniging uit Twijzel is om haar activiteiten voor de leden en voor anderen beter te faciliteren. Door de uitbreiding en opwaardering van de kantine wordt dit mogelijk. De club wil graag van meerwaarde zijn voor de leefbaarheid in het dorp. ,,Wij zijn erg blij met de steun die we krijgen van de Rabobank”, aldus voorzitter Adriaan Dillema namens het bestuur van SC Twijzel.

Het Fonds Coöperatief Dividend van Rabobank Drachten Friesland Oost is er voor lokale maatschappelijke initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving vergroten. Leden van de ledenraad van de bank beslissen over de aanvragen. Het Fonds Coöperatief Dividend is een vorm van dividend waarmee een deel van de nettowinst van de bank ter beschikking wordt gesteld aan veelal maatschappelijke doelen.