Popkorenfeest in aanloop naar nieuwe gemeente Westerkwartier

Grootegast/Leek - In aanloop naar de nieuwe gemeente Westerkwartier zijn er niet alleen veel politieke en gemeentelijke ontwikkelingen. Ook op het gebied van evenementen ontstaan allerlei nieuwe initiatieven.

Op sportief gebied is de Westerkwartier Marathon op hier een mooi voorbeeld. Op cultureel en muzikaal gebied staan er eveneens nieuwe evenementen op de rol. Eén daarvan is een nieuw festival met popkoren uit de vier Westerkwartier-gemeenten.

Op vrijdag 12 oktober zullen (minimaal) zes popkoren zich presenteren in de Leekster Rodenburghal. Tijdens het evenement - een initiatief van Stichting Evenementen Westerkwartier in samenwerking met Cazemier Verhuur & Evenementen - zullen onder andere Popkoor Leek, Popkoor Zevenhuizen, Popkoor Forza Marum, Dames uut Westerkwartier, Popkoor Flashback Grootegast en Popkoor Hadewijn uit Grijpskerk zich presenteren.

De muzikale avond begint om 20.00 uur en duurt tot circa 23.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Primera-winkels in het Westerkwartier en te bestellen op de website www.korenfeest.nl.