Gondelvaart op wielen; je kan er niet om heen

Drogeham - Voor velen zijn de vakanties nog niet of pas voorbij, voor Drogeham zijn die al lang voorbij. Er wordt namelijk hard gewerkt aan de prachtige creaties. Sommigen zijn elke avond druk bezig met het lassen of karton/papier-maché aanbrengen op de wagens.

Zouden de kandidaten op tijd klaar staan om hun talenten te laten zien tijdens The Voice of Holland? Kunnen de jagers de Bizon te pakken krijgen tijdens hun Bizon Jacht? Wat wordt er toch vervoerd door de straten van Drogeham tijdens hun Convoi Exceptional? Wat zou er gebeuren in Lego City? Welke kermis is nou leuker? Die op het parcours staat of die de buurtgroep Musketiers laat zien... Ook het carnaval 'Carrus Navalis' komt naar Drogeham, wat een feest en wat zou The Catwalk laten zien voor creaties? Maar ook gaan we terug naar Puur Natuur, kijk eens om je heen hoe mooi dat onze natuur is, wij zijn erg benieuwd hoe de Trochsetters dit uit gaan beelden. En ook komt de 'Culturele Hoofdstad 2018' naar Drogeham. En we zullen zien welke avonturen dat Pippi beleeft met haar vriendjes!

Nog genoeg vragen waarop we vrijdag 21 en zaterdag 22 september om 20.30 uur antwoord op krijgen. Bent u ook al nieuwsgierig? U bent van harte welkom om al deze avonturen met ons te beleven, de toegang tot beide avonden is €5,- per persoon en kinderen mogen tot twaalf jaar gratis meekijken. Voor meer informatie: www.gondelvaartopwielen.nl