Margaretha de Jong uit Jistrum wint Miss Beauty of the Netherlands

Hilversum - De grote finale van Miss Beauty of the Netherlands vond afgelopen vrijdag 31 augustus plaats in Studio 21 Hilversum. Margaretha de Jong viel tweemaal in de prijzen.

Al maanden lang keken vele jonge meisjes uit naar dit moment, en de kans om te stralen op het podium. Van de duizenden aanmeldingen stonden er nog 36 finalisten op het podium, onderverdeeld in drie categorieën. Miss Teen of provincie (15 tot en met 18 jaar), Miss Intercontinental provincie en Miss Beauty of provincie (19 tot en met 26 jaar).

Faith Landman, Miss Beauty of the Netherlands 2017 kroonde de 21-jarige Margaretha de Jong uit Jistrum tot Miss Beauty of the Netherlands 2018! Zij zal Nederland gaan vertegenwoordigen in de Filippijnen bij Miss Earth. De verkiezing is één van de grootste verkiezingen in de wereld en zal in november plaatsvinden. Het is de eerste keer dat een Friezin er met de titel vandoor is gegaan.

Tevens werd onze Margaretha de Jong Miss Charity, zij haalde namelijk het meeste geld voor de LINDA.Foundation opg. In totaal hebben de finalisten samen ruim 55.000 euro opgehaald. Miss Teen of Friesland: Manon Veenstra (Heerenveen) is Miss Popularity geworden. Caroline Wouters, Miss Intercontinental Friesland viel helaas niet in de prijzen.