Buitenpost verwacht 45 standhouders op markt

Buitenpost - Op vrijdag 14 september wordt er van 11.00 tot en met 17.00 uur een handwerkmarkt in het centrum van Buitenpost gehouden.

Geïnteresseerden kunnen deze dag zo’n 45 standhouders bezoeken, die diverse soorten materialen op handwerkgebied verkopen. Zo kan men onder meer terecht voor brei- en haakbenodigdheden, quiltstoffen en benodigdheden, vilt, garens, borduurwerk en eigengemaakte creaties. Verder is er een naaimachine service-center aanwezig, waarbij bezoekers terecht kunnen voor reparaties, naaimachines en advies.

Daarnaast zijn er ook demonstraties van oude handwerktechnieken en kan men onder meer kennismaken met de technieken goudborduren, hardanger en frivolité.

Op www.handwerkmarktbuitenpost.nl en op Facebook (Handwerkmarkt Buitenpost) staat meer informatie over de deelnemers en de demonstraties.

De handwerkmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement en kan rekenen op veel enthousiaste bezoekers. De toegang is gratis en het centrum ligt op loopafstand van het treinstation.