Feestelijke opening van het Inspiratiehuis in Surhuisterveen

Surhuisterveen - Op 14 september opent Inspiratiehuis Surhuisterveen officieel haar deuren.

Dit is het nieuwe huis in het Noorden voor persoonlijke en zakelijke groei. Het Inspiratiehuis is gevestigd aan de Groningerstraat 37a. In het pand van 150m2 zullen trainingen, workshops en lezingen worden gehouden. Het Inspiratiehuis is op 14 september tussen 16.00 en 19.00 uur geopend voor het publiek.

,,Een huis openen voor persoonlijke en zakelijke groei is een droom die uitkomt”, zegt oprichtster Lucia de Boer. ,,Het pand is voorzien van een fris, professioneel en eigentijds uiterlijk. De verschillende ruimtes hebben we zo ingericht dat het past bij de activiteiten die daar gehouden worden. Zo heeft de trainingsruimte een huiselijke sfeer, waardoor we klanten hier een nieuwe ervaring kunnen aanbieden. Dit is absoluut één van de fijnste plekken in Noord-Nederland om een training of workshop te volgen.”

In het Inspiratiehuis geeft De Boer zelf trainingen aan teams over effectieve communicatie, werkdruk, samenwerken en betere teamresultaten. ,,Zo kunnen teams op onze inspirerende locatie zonder afleiding werken aan dat wat belangrijk is. En genieten ze van onze gastvrijheid en de heerlijke lunch die we verzorgen in samenwerking met andere lokale ondernemers”, aldus De Boer.

Verder worden iedere maand workshops en lezingen georganiseerd, ook regelmatig door andere sprekers, auteurs en experts. Het nieuwe programma is te zien tijdens de opening op 14 september.

De Boer startte in 2012 als ondernemer en trainde honderden ondernemers, leidinggevenden en hun teams. Ze is businesscoach voor ambitieuze creatieve ondernemers, ZZP’ers en freelancers, expert in teamcoaching en trainer in effectieve communicatie en samenwerking. Haar ambitie met het Inspiratiehuis en haar bedrijf www.luciadeboer.nl is tweeledig: ze wil graag ondernemers een podium geven en met elkaar verbinden, zodat het ondernemersklimaat in de regio wordt versterkt. Daarnaast wil ze graag dat mensen in het Noorden meer plezier in hun werk krijgen en beter in hun vel zitten. 

Wie vragen heeft over de activiteiten in het Inspiratiehuis: www.inspiratiehuis.frl of mailen naar info@luciadeboer.nl