Lotenverkoop voor verenigingen uit Buitenpost

BUITENPOST - TV Buitenpost en KV Flamingo’s starten vanaf 15 september met de grote clubactie.

De verenigingen uit Buitenpost doen dit om hun clubkas een financiële injectie te geven. Verenigingen uit heel Nederland doen mee met de actie.

Clubs hebben deze middelen vaak hard nodig, voor de aanschaffing van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit. Maar liefst 80 procent van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.  

De grote clubactie beleeft dit jaar alweer de 46e editie. Directeur Frank Molkenboer: ,,Verenigingen hebben de inkomsten uit de grote clubactie hard nodig. Ze kunnen het goed gebruiken voor nieuwe doeltjes, tenues of een likje verf voor het clubgebouw. Het geld krijgt een goede en doelgerichte bestemming. Van elk verkocht lot à € 3,- gaat € 2,40 direct naar de vereniging. Ook dit jaar kunnen vrienden, familie en inwoners van Buitenpost, de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook nog eens kans op één van de 32.000 prijzen uit de grote clubactieloterij.”

Ook andere verenigingen kunnen nog steeds deelnemen aan de actie. Ga hiervoor naar www.clubactie.nl of bel 013-455 28 25.