Welkom Dienst nieuw initiatief PKN gemeente Surhuisterveen-Boelenslaan

Surhuisterveen - De Flambou biedt zondagmorgen 7 oktober plaats aan een Welkom Dienst. Het is een nieuw initiatief vanuit de PKN gemeente Surhuisterveen-Boelenslaan. Het is de bedoeling regelmatig dergelijke diensten te houden.

De kerk opent haar deuren om 9.30 uur om vooraf gezamenlijk een kop koffie te drinken. De dienst begint om 10.00 uur. Spreker is Jan Barendse uit Zaandam, de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Eric Lagerström (zang en piano), Tanja Lagerström (zang en gitaar) en Peter van Essen (viool).

Het thema is ‘Israël’. Jan Barendse heeft een bijzondere fascinatie met het land en het volk van Israël, waar hij recentelijk ook het Woord mocht verkondigen.

De Welkom Dienst heeft een laagdrempelig en gastvrij karakter. ,,Iedereen, jong en oud moet zich thuis voelen in de dienst. Als je elke week de kerkdienst bezoekt, of regelmatig, soms, of misschien nooit. Iedereen is welkom in Gods huis, altijd. Om mensen, die anders nooit in de kerk komen, om die nu te mogen verwelkomen, dat zou geweldig zijn”, aldus de organiserende werkgroep.