Betrokken juf viert jubileum bij school Kootstertille

Kootstertille - Tegenwoordig is het zeker niet vanzelfsprekend om gedurende langere tijd werkzaam te zijn in dezelfde sector. Des te bijzonderder is het jubileum dat juf Bianca 26 september vierde. Zij is 25 jaar werkzaam in het onderwijs.

De Oranje Nassauschool in Kootstertille is daar maar wat blij mee. Want Bianca Weening-van Luijk is volgens de Tilster school al die jaren al een zeer betrokken juf, die de kleuters waar ze les aan kan bieden wat ze nodig hebben. Daarnaast is juf Bianca als intern begeleider betrokken bij de zorg voor alle leerlingen in de school die extra aandacht nodig hebben, onder andere door haar collega’s daarbij te ondersteunen.

Juf Bianca werd ’s ochtends opgehaald in een mooi versierd busje. Op school werd ze verrast met een lied, waarin haar verschillende ‘petten’ ruimschoots aandacht kregen. Vervolgens konden de leerlingen meedoen in diverse workshops; van programmeren tot ponyrijden en hutten bouwen.

Juf Bianca wilde namelijk graag dat haar feest vooral voor de kinderen een echt feest zou worden. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke, door ouders van de school georganiseerde lunch. ’s Avonds is juf Bianca nog fijn uit eten geweest met haar gezin.